Groep 1B

Hallo, welkom in onze klas!

Wij zijn groep 1B van IBS de Horizon.

In onze groep zitten gemiddeld 23 vrolijke kinderen. Elke maand komen er nieuwe kinderen in de groep, dat vinden wij heel gezellig. Wij leren heel veel door zelf te doen en te ontdekken. Juf Laila (ma,di en vr) en juf Rachida (wo,do) vinden het heel gezellig in onze groep en ze speen elke dag met ons. Ze bieden ons nieuwe  woorden aan met logo3000. Ze vertellen ons hoe wij vreedzaam met elkaar kunnen omgaan. Zo leren wij om elkaar te helpen, om te delen en samen te spelen.

Om de 3 à 4 weken hebben wij een thema waar wij ons spelenderwijs in verdiepen. Onze juf koppelt daar ook onze identiteit aan, want dat hoort bij ons geloof. Wij voeren graag gesprekken over allerlei onderwerpen die ons dagelijks bezighouden en vinden het heel leuk om samen te spelen en samen te zingen. De gymlessen zijn onze favoriet!

Wij starten en eindigen de dag met een gebed en ook doen wij een gebed als wij gaan eten. Wij zijn een gezonde school, daarom drinken wij alleen water op school. Wij eten veel fruit, groente en gezonde boterhammen. Jong geleerd, oud gedaan!