Groep 1C

Hallo, wij zijn groep 1C van ibs de Horizon.

Wij zullen proberen om jullie zo veel mogelijk mee te nemen op ons avontuur in de klassen! Per thema zullen we soms foto’s en/of stukjes tekst plaatsen over de leuke dingen die wij in de groep doen. Elke dag leren we weer iets nieuws en mogen we veel samen ontdekken.

Wij leren het meest door te spelen en dit mogen we ook lekker veel doen! We spelen buiten, we spelen binnen, we spelen in hoeken en we doen spelletjes. Zelfs rekenen en taal leren we spelenderwijs. Natuurlijk moeten we ook met de juffen lesjes doen, maar zelfs dan maken we er samen een spelletje van!

De ochtend beginnen we met het gebed en zingen we liedjes over de dagen van de week. Daarna mogen we aan de slag. Soms doen we met de juf  een activiteit en soms mogen we zelfstandig werken, ja óók dat lukt ons al! Dit doen we samen met de juf Audrey.

Als het tijd is om te eten, pakken we lekker ons fruit. Wij zijn een gezonde school, dus nemen alleen fruit en water mee als tussendoortje. De juf leest ons dan voor uit een boek en daarna praten we er nog even gezellig over.

In de klas werken we met thema’s. We praten over het thema, maken werkjes en spelen in de themahoek. Ook proberen wij bezoekjes te brengen en te krijgen over iets wat aansluit bij het thema. Zo hadden we pas een mondhygiëniste op bezoek! Heel erg leerzaam allemaal.

Wil je meer weten? Kom dan gerust eens langs!