Groep 4A

Groep 4A

Welkom op de pagina van groep 4A!
Hallo allemaal,
Welkom op de pagina van groep 4A! Onze klas bestaat uit gemiddeld 24 kinderen. Juf Ayfer (ma t/m do) en juf Hayat (vr) geven ons les met de liefde.
We vinden het heel erg leuk om samen te werken. Dit doen we in de klas maar ook tijdens het buiten spelen. Meestal gaat het goed maar als het een keer niet goed gaat hebben we geleerd bij De Vreedzame School hoe we dit kunnen oplossen en hoe we wel met elkaar kunnen spelen en werken.
Met rekenen zijn we hard aan het werk met de tafels, klokkijken, geldsommen en plus- en minsommen tot de 100. We werken uit de methode plustpunt.
Taal en spelling leren we via de methode TaalActief. We werken daarbij in onze werkboek maar de juf doet ook vaak een spelletje met ons zodat we actief blijven.
Wekelijks hebben we een uur expressie. Dit vinden wij erg leuk om te doen! We gaan dan naar het atelier ‘De knutselkamer’. Dit is een lokaal bij ons op school waar we ons kunnen uitleven op het gebied van beeldende kunst.
Om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en om te oefenen met begrijpend lezen gebruiken we de methode van Nieuwsbegrip. We vinden het ook leuk als de juffrouw voorleest tijdens de pauze. We zijn gek op de verhalen van Mees Kees! Oh ja, en we eten alleen fruit en gezond brood tijdens de pauzes want we zijn een gezonde school!
Wil je meer over ons te weten komen? Kom dan eens langs in ons lokaal!