Groep 5B

Groep 5 is een groep waar veel nieuwe vakken bij komen kijken. Daar hebben we veel concentratie, taakgerichtheid en doorzettingsvermogen voor nodig. Dat vinden we af en toe lastig. Maar door veel te oefenen gaan we het leren!
In onze klas hebben we naast rekenen, taal, spelling, begrijpend lezen, ook vakken zoals studievaardigheden, natuur en techniek, aardrijkskunde, geschiedenis, programmeren, verkeer en natuurlijk de Vreedzame school. Het is ontzettend mooi om te zien dat we allemaal best lief voor elkaar kunnen zijn en dat we goed weten op welke manieren wij voor elkaar kunnen zorgen.
In de klas leren we veel uit boeken, maar er is tussendoor ook tijd voor een spelletje om vervolgens frisjes verder te gaan met het volgende vak. Elke dag werken we in onze weektaak. In het weekend maken we dit af. Maandag starten we met een nieuwe. Dit gaat tot nu toe goed! Veel kinderen hebben hier zelfs een beloning voor gekregen.
Ook spelen we tijdens fruit eten en het laatste kwartier van de dag op Squla. Dat leren zo leuk kan zijn, ervaren we met zijn allen!
Wassalaam,
Juf Emilia (di t/m vr) en juf Hayat (ma)